Viktig information med anledning av Covid-19

För Scottish House är säkerheten och omsorgen för våra kunder av högsta prioritet. Vi följer noga myndigheternas vägledningar och rekommendationer kring coronaviruset (Covid-19) och för att säkerställa våra kunders hälsa har vi vidtagit en rad åtgärder i syfte att minimera risken för oro och smittspridning i butiken.   

Vi tillåter enbart fyra besökare åt gången och ber därefter besökare att vänta utanför med två meters avstånd i händelse av köbildning.

Vi är max två i personalen åt gången med målet att bara vara en åt gången för att minimera antalet personer i butiken.

Vi uppmanar alla kunder att handla online via vår webshop istället för att besöka vår butik på Fleminggatan. Vid köp via vår webshop erbjuds du även, utöver ordinarie leveransalternativ, upphämtning i butik.

Vi i personalen är givetvis noga med handhygien och stannar hemma vid minsta tecken på symptom eller om någon vi träffat uppvisar symptom. Vi uppmanar vidare dig som kund att stanna hemma om du inte känner dig frisk.

Vi håller öppet som vanligt i butiken och erbjuder även dig som kund att boka in tid utanför öppettider där du har möjlighet att besöka butiken själv.

Har du ytterligare frågor, kontakta gärna info@scottish.se.